fredag 26 oktober 2012

Saexoedlan

För ett tag sedan gick jag med på att agera posterboy åt mina vänner i Skraeckoedlan, då de är ett svinigt bra band och att jag är en godhjärtad kille. Men, återigen sprutar universums orättvisor över mig likt glödhet napalm, precis den gjorde över Kim Phuc den där dagen i juni 1972.

Detta är dock mycket mycket mycket värre än stackars Kim Phucs vedermödor. Det handlar om sexism i sammanband med kåthet och ickekvalitativt tänkande från deras hormonstyrda fans håll. Låt oss se här. På bild ett, ett gubbvrak som ansträngt sig maximalt bara genom att över huvud taget gå upp ur sängen och ta bilden. Lägg även väl märke till hans sinne för färgkoordinerade outfits då han valde att fototillfället till ära valde att bära ett pannband helt i linje med tischans kulör. Dessutom har gubben vidare nästan fått stryk av en vän då han bett denne att photoshoppa in deras fantastiskt tuffa tröjtryck i bakgrunden. Varför ska vi inte gå in på, men vi kan konstatera att en stort anstränging har gjorts enbart genom att denne väderbitna veteran lyfter armarna för att markera bandets tuffhet och att ni ska köpa tischan. Denna bild, som det ligger så mycket arbete som beskådarn inte har en aning om, har i skrivande enbart trettiosex såkallade likes på fejsbook. Skäms på er.


På bild nummer två. Ung snygg tjej med ett fantastiskt omotiverat self shot med ett fantastiskt fult och öststatsgrått duschdraperi i bakgrunden, vilket antagligen leder till att de hormonstinna fansen fappar ihjäl sig till hennes sexyness istället för att faktiskt stödja bandet genom att köpa tröjan. Denna bild har för nuvarande inte mindre än åttiofyra likes.


Skäms på er, era kåta svin. Skäms.

//Paulus

Situation Soundtrack: Nephenzy Chaos Order - Total Abuse och Impaled Nazarene - Karmageddon WarriorsInga kommentarer:

Skicka en kommentar