fredag 19 februari 2010

Fredagsfantiserande FTW

Verkligheten suger. Då är det skönt att man har vänner att drömma sig bort med. Verkligheten kan Fuck Off & Die In Fire.
//P.I.G.




P.I.G.: Waddup? Var JMT bra?
NCF:  det var jävligt bra, faktiskt. Missade början, bara.
P.I.G.: Jag emar som fan över att jag missade det. träffade du dryglund?
NCF:  Nej, visste inte att han skulle gå förräns efteråt. Träffade däremot lite folk som det diskuterade frimureri med.
P.I.G.: Ah, hiphopfolk?
NCF: Näe/njae. En gammal hårdrockare gone denimbög och en liten crustare. Och en liten hiphopare från haninge som tyckte att det ballaste i vägen var att vi satt och var trevliga mot honom.
P.I.G.: Haha, hade dom något att komma med då?
NCF: Jadå. crustaren hade ju typ snackat med dom om att gå med och begärt ut de ritualer och sånt som finns offentligt från deras och statens arkiv och sånt.
P.I.G.: Fett. Man vill ju veta.
NCF: tydligen så är svenska frimurarna sämre än t ex. engelsmännen på det där med att vara ockult onda. trist
P.I.G.: Men engelsmännen är ju överlägsna oss på dom flesta sätt vad det gäller sådant, tänkte på det igår när jag kollade på Elefantmannen. Sociteten som umgås.
NCF: vi har en jävligt dålic societet. kolla bara på kungafamiljen.
P.I.G.: Helt värdelös
NCF: Det är inte som att de härstammar från blått blod, liksom.
P.I.G.: Det bisarraste våran kung har gjort är ju att ligga packad och påtänd på franska riverian på sjuttiotalet och skrika "I am KING!!!".
Man kan ju liksom inte ha någon respekt för dom. det vore ju en annan grej om man hade en ball överklass. Då kunde man ju leva med att den fanns och hade pengar.
P.I.G.: Dom borde förvalta sitt arv bättre, mer dekandens och tvivelaktiga sexuella affärer typ.
NCF: ja, och typ konstiga fascistledare och excentriker och ockultister och sånt. Du vet, sånna som kollar på folks slipsar och VET vilka dom är pga ränder och färger och sånt.
P.I.G.: Men vi får nöja oss med ICA-frimureri... det borde överhuvudtaget läggas ner mer pengar på det yttre, dom ser ju ut som skit hela bunten
NCF: Dom har ju ingen STIL och KLASS. Dom är ju typ uppvuxna lajvare och folk som vill göra snabb karriär genom att känna rätt folk.
P.I.G.: Ser ut som bilhandlare hela bunten
ingen stil, ingen klass och ingen ond/tuff ideologi.
P.I.G.: Bara skit.
NCF: Fan, man borde bli rik så man kunde starta upp en Hellfire Club i sthlm.
P.I.G.: Hade varit GULD
NCF: OM jag blir rik nog att kunna starta en klubb/krog så ska den heta det. Stammisar + kompisar ska få antingen balla ringar eller halsband som medlemskort. ba flasha för vakten så kommer man in gratis, får gå förbi kön och får typ en dry martini gratis. eller ngt sånt. jag ska mest sitta i ett mörkt kontor bakom ett skrivbord av svartek och kolla på hela grejen i monitorer och ta emot audienser. Iförd Tom Ford-kostym.
P.I.G.: Helt iskallt. Det ska ju helst vara någon kryptisk symbol intatuerad som man bara kavlar upp ärmen och visar. Sedan gör man en skum secret handshake med vakten och glider in och dricker drinkar och snortar kokain ifrån Gaahls toyboys stjärt hela natten.
NCF:lltså, om man jobbar där så tror jag faktiskt att man MÅSTE vara tatuerad på händer eller hals eller asnikte. onda ockulta tatueringar.
P.I.G.: Och skinnväst. Såklart.
NCF: Bara vakterna. och så dom inofficiella vakterna.
P.I.G.: Alla andra ska ju bära kostym.
NCF:Det måste byggas in en hemlig VIP-S/M-bordell också.

Interiören!


Säkerheten!


Gästerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar