torsdag 11 oktober 2012

Styggelse-Larssons Fungi Feast



Köp bara en halv liter kantareller, lite persilja alt charlottenlök, grädde (4 dl), fräs svampen i lite smör (stek charlottenlök samtidigt), blanda ner 3 msk mjöl, sen häller du ner grädden i etapper, koka på medelvärme, krydda med vanligt svartpeppar och salt, svampsoja eller vilka kryddor du föredrar. Finhacka persiljan, så mycket som du vill ha. Kan även blanda in svartvinbärsgele (typ 1 tsk) för lite sötma. Släng in brödet i ugnen så dom blir lätt krispiga, bara lagom. Sen är det bara köra all in för fan! Kan ju tillägga att jag själv snott grundreceptet ifrån nätet för ett tag sen då jag gjorde det första gången, vem fan upphovsmannen var har jag ingen som helst aning om. Men jag tror alla dom här recepten är typ likadana med små avvikelser.

//Larsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar