tisdag 24 januari 2012

Saker Som Får En Att Vilja Spränga Hela Kosmos del 4

helgon.se

Denna sorgliga, sorgliga plats där desperata hebefiler och andra svettiga individer trängs med plastiga blöjpunkare och människor som är så "alternativa" att man bara vill lägga sig ner och gråta en skvätt av såväl skratt som brinnande hat emot de små liven. Syntetdreads, gasmaskar, keff sminkning och allsköns utspökning anses vara höjden av god estetik och smak på detta legendariska community. Egentligen är det väl lite att kasta sten i glashus att gnälla på skiten då jag själv har varit reggad sedan 2005, men det må så vara. Låt oss kasta in ett helt jävla berg i skiten.

Det som förundrar mig mest, är det faktum att vissa människor forfarande, såhär i nådens år 2012, går omkring och verkar tro att deras musiksmak och yttre attribut gör dem "alternativa". Ett alternativ till VAD kan man ju fråga sig då? Normalbegåvning och god smak?

Nej, att du lyssnar på Shining gör dig inte på något vis till en alternativ människa. Hundratusentals självskadande småtjejer knäfaller inför Kvarforths altare. Det gör dig däremot till en depressionsglorifierande jävla idiot.
Nej, att du har syntetdreads och citerar svåra, ryska författare du med största sannolikhet aldrig läst, gör dig inte heller speciellt alternativ då miljoner andra världen över gör exakt samma sak på andra communitys. Det gör dig däremot till en stor, pretentiös jävla idiot.
Nej, att du har lyckats bli full med Onkel en gång gör dig verkligen heller inte alternativ, det har halva jävla Sverige gjort och även om det gör dig till en något bättre människa så gör det dig även till en stor jävla idiot.

Jag hatar ordet "alternativ" lika mycket som jag hatar helgon. Om ni nu vill vara så jävla alternativa, klä er i sopsäckar och bilda en dödssekt. Det är rätt jävla alternativt även om det har gjorts förut.

Och, vad i hela brinnande helvete är dealen med tjejerna på förstasidan?! Vad fan håller de på med?! Är de lesbiska? Ska de kramas? Ska de slåss? Vad är fan är syftet med bilden? Ska det vara konst? Ska det vara sexigt? Ta en titt och ett djupt andetag.


Tjejen till vänster ser ut som en sådan där glittrig, uppmärksamhetssökande bordelinebrud som upptar plats runt om i landet på sveriges många psykakuter. För helvete, skär tillräckligt djupt någon gång så att det händer något. Du upptar värdefull vårdplats för behövande och olk har tröttnat på att ta hand om dig, fatta det ditt bortskämda självömkande jävla stycke. Och vad håller hon på med? Ska hon nita sin flickvän? Ska hon krama henne? Tjejen till höger ser ju helt uppgiven ut och helt less på sin jobbiga flickvän. Egentligen vill hon bara ha en riktig injektion kuk och att slippa sin gnälliga flickvän som bara knarkar upp pengarna från försäkringskassan och blir våldsam och slår på henne när det är slut. Det här kan vara en av mest förbryllande bilder jag någonsin sett, och jag har sett många förbryllande bilder i mina dagar. Tacksam gör information som leder till såväl både fotograf som vilka det egentligen är som medverkar på bilden.

Och forumet ska vi inte ens gå in på, jag frågade en vän som hänger där hur han orkar läxa upp snorungarna i vad som är rätt och riktigt och fick till svar att det gör han inte längre, han har gett upp i att försöka försöka och bara sitter med hakan i golvet och förundras över hur jävla illa det är. Han bjöd även på ett urval ur sin gedigna mapp med Black Metal-relaterad idioti från forumet:

Ämne: Sportlov
NaCyl K18
för mig käns de rätt BM när en publik strå o skriker ”Ingen jesus krist i vår svarta pist” dock 


Nej. Nej, det gör det inte. 
 
Ämne: Corpse-paint
DiZeasE K15 från Tullinge i Stockholms län, 21/3 kl 18:24
detta är kanske lite off topic men... är det nån dsom vet om det finns en hemsida eller nåt annat där man kan lära sig fixa till corpse paint?


Ta en ABF-kurs i att vara morsgris istället, skitunge.


Lordan K17 från Boden i Norrbottens län, Igår kl 15:50
Misericordia - Dechristianize!!!!
Årets black metal skiva! Köp!!! 


Inte ens om Misericordia vore det enda Black Metal-bandet på jorden skulle det vara årets skiva.


Lucifuck K14 från Stockholm i Stockholms län, 18/1 kl 08:22
Måste man vara emot kristendomen för att lyssna och spela black metal?
Jag vet en del personer som spelar i blackmetal-band, som inte tar det så jävla döseriöst utan bara spelar för att det är kul att lira metal. De diggar väl inte religion stenhårt direkt, men av de jag pratar om så är det ingen som hyser skitstarkt agg mot kristendomen. Och de tycker inte att det här med bm är nån jävla ideologisk livstil, utan de spelar som sagt bara för att de gillar att spela extrem musik och för att det är kul. De skiter liksom i alla typer av religioner (nihilism, djävulsdyrka och sån skit även inräknat.) och lever för metallen istället. 


Håll käften, bara håll käften.

Ämne: definiering av Black Metal
2SiC K18 från Skövde i Västra Götalands län, 8/1 kl 19:17
+ att hur förklarar du att Crimson Moonlight har fått så bra kritik i tyska tidningar om det inte är BM? 


 Ja, ett bands kristna ideal utrotas ju per automatik totalt av positiva tyska recensioner.

Ämne Euronymous:
Asc K17 från Degerfors i Örebro län, 26/3 kl 10:08
En sådan egoistisk person skulle bara dö! vilket han gjorde, Hail Varg!
Euronymous skickade bara ut bilder på sig själv, det var han som representerade Mayhem. Allt han tjänade gick åt till att köpa frimärken, och Hellhammer tänkte sparka honom ur bandet...
..

Ja, det var nog allt det superskurkigaste Aarseth någonsin gjort. Vilken fenomenalt ondskefull gärning att lägga pengar på frimärken för att promota sitt eget band.

Och, min absoluta favorit:

Ämne: Black Metals ursprung/historia
xytraz K26 från Haninge i Stockholms län, 20/2 kl 21:16
Enligt mig så är Vinterland skaparna av genren Black Metal.
Aldrig skådat sån geni´tet när det gäller skapande av bra musik. Sen så vet  jag däremot inte mycket om dom. Bara vad dom heter och vad Pehr Larsson gjorde efter tiden i Vinterland. Jag vill veta mera, vet du något som du har lust att dela med mig vore jag mer än tacksam..


Jag anser att kommentarer här är överflödiga, även om Vinterlands "geni´tet" kan diskuteras i evighet. Och att killen som skrivit det här är 26 år gammal.

Har du på något vis känt dig träffad och tagit illa upp av det här inlägget? Bra! Var vänlig och Avlid I Eld.

//P.

Situation Soundtrack: Sarcofago - Hate på repeat.

5 kommentarer:

  1. Hahahaha... Det där är onekligen ett av de bästa inläggen här; helt jävla klockrent. Jag kunde inte sagt det bättre själv. Så jävla less på dylikt uppmärksamhetstörstande folk.

    SvaraRadera
  2. http://helgonfolk.tumblr.com/

    SvaraRadera
  3. Inte för att vara den, men jag trodde Helgon klappade ihop för flera år sen? Har de fortfarande medlemmar??

    SvaraRadera
  4. Såg denna blogg via en polares Fejjanlänk. Sjukt kul sammanfattning av dessa missanpassade individer med kommunikativa handikapp. Social intelligens är inte ett starkt kort hos många på Helgon, iaf inte hos forumanvändarna.

    SvaraRadera
  5. Upptäckte just att mitt helgonkonto är raderat. Mycket deppigt. Hade ju tänkt titta in på bm-forumet och hata loss lite.

    SvaraRadera